God Jul och En Tillbakablick på Det Gångna Året

Kära vänner, kunder och partners,

Vilket år vi har haft på Qnetworks! Året har varit en resa fylld av framsteg, lärande och glädje. När jag reflekterar över allt som har skett kan jag inte låta bli att känna en enorm tacksamhet och glädje inför det och det som stundar runt hörnet.

Utmaningar och Framsteg under Året Dock har vi ställts inför utmaningar under året till följd av det rådande affärsläget, fluktuationer i räntor och valutakurser. Dessa faktorer har påverkat våra finansiella resultat och satt press på våra ekonomiska prestationer. Trots dessa utmaningar har vi fortsatt att fokusera på tillväxt och produktutveckling.

Tillväxt och Solidaritet Vi har stått starka tillsammans, och era stödjande händer har varit vår bästa gåva. Trots de ekonomiska påfrestningarna har vårt gemensamma engagemang och ert förtroende varit källor till inspiration och styrka.

Framåt med Hopp och Glädje Julen närmar sig nu med sin härliga atmosfär av gemenskap och värme. Tanken på den kommande julmaten med dess olika smaker ger mig en känsla av förväntan och glädje. Det är en tid då vi samlas runt julbordet för att njuta av dessa smaker och skapa minnen tillsammans.

Det är också en tid för lite lugn och återhämtning. Att kunna slå sig ner en stund, kanske precis klockan 15 på Julafton för att titta på Kalle Anka, är något jag ser fram emot. Det är en tradition som påminner mig om barndomens oskuldsfulla glädje och som fortfarande lyckas sprida glädje och skratt.

Året som har gått har varit fullspäckat med aktiviteter, särskilt inom vårt område för robust fiberutbildning och relaterade kurser. Vårt samarbete med Campus Nyköping och Lernia inom Yrkeshögskolan har varit en fantastisk möjlighet att utveckla och dela kunskap. Inom mobilkommunikation, radioteknik och nätverksteknik har det också varit fullt av utbildningsaktiviteter. Dessutom har vi startat utbildningar för certifiering till Behörig Installatör Fastighetsnät.

Våra leveranser inom det nationella projektet Motståndskraft och Uthållighet med fibersvetsar från Sumitomo och OTDR från VeEX har fortsatt att kunna erbjuda att möjliggöra förstärkt beredskap och förberedelser inför kommande krissituationer.

Vi har under året lagt till flera nya erbjudanden som till exempel inom automatisk korskoppling av fiber med en patchrobot från FiberSmart. Paketmätningar med enorm kapacitet och möjlighet för avancerad analys från Synisis. Vi vill även nämna vår senaste leverantör för mätutrustning från AEM för certifiering av fastighetsnät för både koppar och fiber visar på vår strävan efter att vara ledande inom vår bransch.

Inte minst har vår serviceverksamhet utvecklats starkt och likaså vår uthyrningsverksamhet!

Tack för Ert Förtroende Mest av allt vill jag rikta ett varmt och hjärtlig tack för i år och skicka er en julhälsning. Jag hoppas att ni får en riktigt God Jul fylld av kärlek, gemenskap och glädje. Ta vara på stunden, skapa minnen och njut av den underbara tiden tillsammans med nära och kära eller vila i stunden.

Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År!

Vänliga hälsningar,

Johan Claesson
Quality Networks Nordic AB, Qnetworks


-= Johan | Axel | Martin | Lucas | David =-