qnetworks-logo

MS2080A

Spectrum Analyzer
Real-Time Spectrum Analyzer (RTSA)
Interference Analyzer
True Power Meter
Cable and Antenna Analyzer
AM/FM Demodulator
LTE FDD/TDD Analyzer
5GNR FR1 Analyzer
Coverage Mapping

Beskrivning

Anritsus Field Master MS2080A 4 GHz RF Spectrum Analyzer är designad för att erbjuda den prestanda du behöver med den tålighet som krävs i fält för ett bärbart instrument.

Utvecklad med 20 års erfarenhet av design RF-testinstrument för fälttekniker, Field Master MS2080A integrerar en spektrumanalysator, realtidsspektrumanalysator (RTSA), kabel- och antennanalysator och LTE/5G-basstationstester till ett batteridrivet instrument.

Andra användningsområden: Interferensanalysator, True power meter,  AM/FM demodulator, LTE FDD/TDD analysator, 5GNR FR1 analysator, täckningskartor.

Helspans svephastigheter på 45 GHz/s tillsammans med -160 dBm DANL och ±1 dB nivånoggrannhet ger prestanda som tidigare reserverats för labbet än vid fältmätningar.

Resultat och instrumentinställningar visas tydligt på en stor 10-tums, högupplöst multi-touch-skärm. Det mjuka fodralet ger en IP52 betyg för att skydda mot damm och regn medan skärmen överstiger IK08 specifikation som skyddar mot stötar och fall som oundvikligen upplevs ute i fält.

Den maximala ineffekten på 5 watt förhindrar oavsiktliga ström-överbelastningsskador, vilket är den vanligaste orsaken till instrumentfel i fält.

Läs mer och se video här…

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MS2080A”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

brown round cookie on white surface
Vi använder kakor!

Vi vill att ditt besök på sidan ska bli så bra som möjligt. Här kan du läsa om vad vi sparar.