qnetworks-logo

Om oss

 

Vad vi gör

Våra medarbetare har tillsammans över 50 års samlad erfarenhet i telekombranschen och drivs av att hjälpa våra kunder att göra ett bra jobb med rätt utrustning till rätt pris. Med unik kompetens runt svetsning, mätning och installation av fiberoptik kan QNetworks erbjuda dig produkter och tjänster som sparar tid och pengar vid telekom- och bredbandsinstallation.

Med service och support i världsklass är vårt mål alltid att hjälpa dig som kund att hitta den optimala lösningen för just ditt behov.

Gör det enkelt-Gör det rätt!

Vi vill driva vårt företag så det har produkter och tjänster som i allt är här och nu.

För att göra detta rätt har vi pratat med många kunder och analyserat marknaden. Vi har lyft på alla stenar och inget har varit heligt.

Utifrån detta har vi kommit fram till att något måste göras och det behövs en förändring. Dagens kunder vill ha spets – att vara bred har inget egenvärde, snarare tvärtom. Vi kommer därför satsa på färre men vassare produkter och tjänster med fokus på det som verkligen ger mervärde och betyder något för Dig.

Vi kommer ständigt att söka nya produkter och utveckla våra tjänster så de uppfyller Era krav. Vill vi ger er nya och bättre produkter och tjänster som gör er unika i en vardag som annars riskerar att göra er till en i mängden. I slutänden vill vi göra din vardag lite enklare och bättre utan onödig tidsåtgång och stress.

Välkommen!