qnetworks-logo

RXT-6400

RXT-6400 400G testmodul
Den första inbyggda OSFP- och QSFP-DD PAM4 400GE-testutrustningen, i äkta bärbar formfaktor, möjliggör 400GE-teknologiernas övergång från Lab-to-Field och leder implementeringen för datacenter och telekom. Den erbjuder testmöjligheter från 1GE till 400GE.

RXT-6400 är det första riktigt bärbara 400G-testsetet som stöder inbyggda PAM4 QSFP-DD och OSFP. Modulen hanterar alla vanliga transceiverformfaktorer viket gör modulen till ett perfekt komplement till RXT-plattformen, och utökar dess testområde till 400 Gbps och erbjuder allt-i-ett 1GE-till-400GE-testmöjligheter.

Installation, verifiering, idrifttagning, utvärdering och underhållsuppgifter förenklas tack vare en kombination av intuitivt GUI och kraftfulla testfunktioner. Nybörjare drar nytta av det lättanvända GUI, medan erfarna användare kommer att uppskatta en rad avancerade funktioner i lager 1-4, såsom FEC-kodordsfelfördelningsanalys, PAM4-förbetoning, skevning, transceiverkontroll och stress, Lane BERT, Genomströmningstest, IPv4/IPv6, transceivertestning och mycket mer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”RXT-6400”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

brown round cookie on white surface
Vi använder kakor!

Vi vill att ditt besök på sidan ska bli så bra som möjligt. Här kan du läsa om vad vi sparar.