qnetworks-logo

Portabella – 3G 4G 5G LTE Bonding

3G 4G LTE 5G Utmaningar

Enstaka 3G / 4G / LTE / 5G är för ömtåligt

Mobilanslutningar är utsatta för fluktuationer och variationer i prestanda till sin natur. Oavsett vilken operatör det är, kan anslutningar ibland vara oförutsägbara och opålitliga. Detta kan vara fatalt för applikationer som kräver oavbruten internetanslutning.

Inte tillräckligt med bandbredd

Att upprätthålla tillräckligt höga priser för applikationer som kräver hög genomströmning, såsom hotspot-tjänster i masstransportfordon eller speciella evenemang, är inte möjligt med endast ett mobilmodem.

Livestreaming av video är svårt med ett modem

3G-, 4G-, LTE-, 5G-mobilmodem är bra alternativ för dyrare parabolantenner med lägre kostnad och förbättrad mobilitet. Livewebbsändning eller direktuppspelning av livevideo från fältet över ett enda mobilmodem är dock sällan framgångsrikt på grund av variationen i prestanda för enstaka modem.

Låg tillförlitlighet för verksamhetskritiska applikationer

Vissa realtidsapplikationer är affärskritiska och har inte råd att kopplas bort. Detta problem ökar i fordonsinställningar, där det rörliga fordonet kommer att orsaka anslutningsproblem och applikationsfel när det implementeras med ett enda trådlöst 3G-, 4G-, LTE- eller 5G-nätverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Portabella – 3G 4G 5G LTE Bonding”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

brown round cookie on white surface
Vi använder kakor!

Vi vill att ditt besök på sidan ska bli så bra som möjligt. Här kan du läsa om vad vi sparar.