qnetworks-logo

Lynx-CustomFit™

kr

Skräddarsydda fältavslutningar på plats och kabelbyggen i exakt längd är nu möjliga med nästa generations Lynx-CustomFit™ Splice-On Connectors från Sumitomo. Lynx2 är en helt integrerad skarvning av fiberoptisk kontakt som möjliggör snabb, enkel och pålitlig kundanpassad FTTx, permanenta fältavslutningar utanför anläggningen och inom anläggningen utan kortslutningar, överdrivet slack och logistiska förseningar av förterminerade kablar.

Skarvkontakten är idealisk även för centralkontor, fiberhub/piedestal och datacenterapplikationer och erbjuder flexibilitet i realtid för snabba flyttningar, tillägg och ändringar, reparationer och återställning för minimal stilleståndstid. Den senaste designen av Lynx2 eliminerar crimpningsprocessen och användningen av prisvärda crimpverktyg.

Lynx är kompatibel med alla SC-, LC-, FC- och ST-typ fiberoptiska kontakter, och eliminerar behovet och kostnaderna för att upprätthålla ett lager av skarvbrickor och varierande längder av förterminerade byglar. Enkel användning, eliminering av handpolering och indexmatchande geler, konsekventa resultat, tillförlitlighet och oöverträffad noggrannhet i anslutning gör Lynx2 till det bästa valet för fiberterminering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lynx-CustomFit™”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

brown round cookie on white surface
Vi använder kakor!

Vi vill att ditt besök på sidan ska bli så bra som möjligt. Här kan du läsa om vad vi sparar.