qnetworks-logo

EASYFLOW SMART

Helautomatisk fiberblåsmaskin som säkerställer tillförlitlig optisk fiberblåsning. Designad för kabel från 4-16 mm.

Beskrivning

Helautomatisk fiberblåsmaskin

Baserat på 25 års erfarenhet av marknaden inkluderar EasyFlow SMART all erfarenhet från en fiberblåsningsexpert. Det automatiska läget skyddar kabeln hela vägen under blåsningen, vilket minimerar kostsamma fel och betydande kabelsvinn.

Utrustad med kabelskyddssystem

Med kabelskyddssystemet kommer maskinen aldrig att överskrida kabelns tryckkraft, vilket avsevärt minskar eventuella skador på kabeln. Detta innebär att du sparar kostnader för ny kabel, utdragning av skadad kabel och arbetskostnad.

Helautomatisk lufttillförsel

Den automatiska lufttillförseln gör att du inte behöver investera i en stor kompressor utan kan klara dig med en mindre, då maskinen fullt ut utnyttjar det lufttryck och den volym som finns. Detta maximerar fiberblåsningsavståndet, vilket resulterar i färre brunnar och förbättrad vinst.

Verktygsfri konfiguration

Konfigurering av maskinen kan göras utan några verktyg. Med den verktygsfria och utbytbara kedjan (olika storlekar) är bytet av kedjor extremt enkelt och snabbt gjort. Detta sparar tid under konfigurationen vilket gör det möjligt att utföra flera jobb om dagen.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”EASYFLOW SMART”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

brown round cookie on white surface
Vi använder kakor!

Vi vill att ditt besök på sidan ska bli så bra som möjligt. Här kan du läsa om vad vi sparar.